Jan Kvalheim

Jan legger vekt på betydningen av trivsel på arbeidsplassen, både basert på egne erfaringer og observasjoner. Han deler innsikt i hvordan trivsel kan øke produktiviteten og lønnsomheten til en bedrift, og gir konkrete tips til ledere og ansatte om hvordan de kan skape et positivt arbeidsmiljø.

Foredrag bedrift

I tillegg til sin karriere innen volleyball, har Jan de siste 15 årene jobbet med ulike idretts- og TV-prosjekter. Han har blant annet vært involvert i å skaffe deltakere til TV-programmer som Mesternes Mester, Maskorama, Vinnerschkalle og Idrettsgallaen. Med en imponerende karriere og rik erfaring er Jan en verdifull ressurs og inspirator for både bedrifter og enkeltpersoner som streber etter suksess.

Jan deler innsikt om viktigheten av å tenke stort, både innenfor bedriftsverdenen og i ens personlige liv. Han understreker gleden ved å sette ambisiøse mål og den verdifulle lærdommen som kommer fra å jobbe mot disse målene. 

En av Jans fascinerende historier er om tiden han jobbet med å sikre hovedsponsoren til Manchester United. Han deler hvordan en gutt fra Skien, uten formell utdannelse, klarte å komme seg til en posisjon der han forsøkte å få Visit Norway til å pryde drakten til Man Utd.
Denne historien illustrerer hvordan dristige mål og en ukuelig vilje kan føre til utrolige resultater

Team manager

Håvard Kleven

En person iført en grønn jakke og blå caps står med armene i kors på en strand, havet og øyene danner et rolig bakteppe, som om han poserer for et kontakt Tufte Management-reklamebilde.