Ingeborg Løyning

Ingeborg Løyning, med hele 44 NM-gull siden 2017 og en fremtredende posisjon som Norsk OL-håp innen svømming, er en utøver i verdensklasse. Hun har gjort det ekstremt bra, og hennes suksess har gjort henne til et ettertraktet navn for kommersielle samarbeid.

Foredrag bedrift

Ingeborgs karriere er preget av enestående prestasjoner og et imponerende antall medaljer. Hennes reise hittil har gitt henne verdifull innsikt i prestasjonskultur og hva som kreves for å oppnå ekstraordinære resultater. Som en atlet i verdensklasse, har hun lært verdifulle leksjoner om dedikasjon, utholdenhet og hvordan man håndterer presset som følger med å konkurrere på høyeste nivå.

Ingeborg velger nøye hvilke produkter og selskaper hun samarbeider med, og  knytter seg kun til dem hun virkelig tror på. Hennes samarbeid bidrar til å styrke merkevarene hun representerer, og hennes troverdighet som en toppidrettsutøver bidrar til å tydeliggjøre verdien av produktene og selskapene hun assosieres med.

Reisen til Ingeborg har så langt vært enestående, og har utrustet henne med verdifull innsikt i prestasjonskultur og hva som skal til for å oppnå ekstraordinære resultater. Med denne dyptgående forståelsen kan hennes foredrag utvilsomt tilføre verdi til ditt team.

Gjennom sine erfaringer har hun lært viktige leksjoner om dedikasjon, utholdenhet og hvordan man håndterer utfordringene som følger med å strebe etter suksess. Hennes foredrag tilbyr en unik mulighet for ditt team til å dra nytte av hennes innsikt og inspirasjon.

Team manager

Håvard Kleven

En person iført en grønn jakke og blå caps står med armene i kors på en strand, havet og øyene danner et rolig bakteppe, som om han poserer for et kontakt Tufte Management-reklamebilde.